- Film Bilgi Sayfaları: &
- Ülke: Amerika, İngiltere
- Tür:
Bilim Kurgu, Gerilim, Korku - Dil: Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj
- Kalite: 1080p, 360p, 480p, 720p
- Kategori: Yabancı Filmler
- Orjinal Adı:
Alien: Covenant
- Yönetmenler:
Ridley Scott - Oyuncular: Billy Crudup, Danny McBride, Katherine Waterston, Michael Fassbender
Prometheus’un gidişinin ardından Covenant adlı uzay gemisiyle, yeni bir ekip, nereye gittiklerini bilmeden uzayın derinliklerine yola çıkarlar. Bir koloni gemisi olan Covenant’ın mürettebatı, henüz keşfedilmemiş bir cennet olarak gördükleri, daha önceden var olduğunu bilmedikleri galaksinin uzak bir köşesinde bulunan bir gezegene varıp, önceki seyahatten burada kalan ‘sentetik’ David ile karşılaşırlar. Başta iyi izlenim edindikleri bu yerin, karanlık yaratıkları gördüklerinde aslında çok tehlikeli bir yer olduğunu fark ederler. Buradan bir an önce kaçmanın bir yolunu bulmak için uğraşacaklardır.
Bilim kurgu, macera ve korku türlerindeki serinin ikinci filmin yönetmeni Ridley Scott. Oyuncu kadrosu ise Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demian Bichir ve Billy Crudup gibi isimlerden oluşuyor.
Yaratık: Covenant 2017 filmini tek parça full hd olarak ister 1080p türkçe dublaj istersen 720p türkçe altyazılı olarak takılmadan, donmadan online olarak indirmeden izleyebilirsiniz. Alien: Covenant filminin konusu, fragmanı, bilgileri, oyuncuları varsa serinin diğer tüm filmlerini bu sayfanın içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz. İzleyecek diğer kişiler için yorum yapmayı unutmayın. Full HD Film İzleten Keyifli Seyirler Diler :)
70 lerin sonunda cevrilen sanki daha iyidi
arkadaşlar ilk film 10 numarayı hak etmişti ama bu birazcık zorlama olmuş gibi bir sahnesini çok sevdim sadece oda [spoiler]gemi ye binen robot insanın kötü karakterli olması idi ve final kısmında açığa çıkması bu da zaten 3 film için [/spoiler] sonu açık bırakılmış belli yani 🙂
film güzeldi sanıyorum 3. filmi daha bomba olacak gibi
bu filmi çok eskiden izledim o zamanlar çok harika idi ve birkaç veriyonunu yaptılar onlarda fena değildi hatta predator vs allien bile yaptılar daha sonra gene daha değişik bir versiyonu daha oldu o da fena değildi bu sanki bu filmi zorlamışlar biraz eski zevki yoktu bana göre çünkü daha izlemeye başladıktan sonra olacakları anladım sonuda umduğum gibi bitti 😀 pek sarmadı yani hiç izlemeyenler bu tarz film severler izlesin derim
gelecege mesajlar serisi bu gelecekteki insan nesillerinin versionlari ))
20 sene önce çekilse eyvallah ama 2017 deyiz. Artık o kadar çok bilim kurgu ve uzay temalı film izledik ki bu tarz konulara uzak bile olsak yeni keşfedilen bir türe veya gezegene haldır huldur ava çıkar gibi girilmeyeceğini, güvenlik prosedürü denen bir şeylerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Film bu anlamda zaman zaman mantığı fazlasıyla zorlayan detaylarla dolu. Senaryo çok güzel bir senaryo. Ancak mantık hatalarıyla dolu kurgunun gölgesinde kalmış. Alien efsanesine de gölge düşürmüş. Hele ki her bir akıllı telefonun kendisine ait id si kimliği, güvenlik kodu olduğu bir zamanda kara muratların birbirine karışması buna tuz biber ekmiş.
böyle güzel bir serinin son filminin senaryosunda hikayeye yön veren detayların bu kadar basit ve mantıksız olması beni hayal kırıklığına uğrattı.
güzel filmdi. Devamı olacak gibi
Güncelleme geldi bana diyor 🙂
Calvin reisi gözlerim aradı. Hayat filmini izleyin, bu filme bin basar
Beklentilerim çok yüksek idi ama filim altında kaldı. Ama izlenir. Beklentilerimiz’den sadece biri açıklandı o da Mühendislerin gezegenini görmek( Emin olun Mühendisler çok eskiye dayanan varlıklar. Ve başka gezegenlere de kurulmuşlardır apaçık). Bazı mantık hataları var bazılarıda bilerek yapılmış. Aslında bilerek yapılanlara mantık hatası denilmemeli. Ridley Scott çok fazla açık bırakıyor, cevaplamıyor. Bu da çok mantıklı birşey aslında.
devamı gelecek gibi duruyor. umarim uyuz droid herif olmaz
İlki kadar güzel olmasa da izlenebilecek düzeyde