- Film Bilgi Sayfaları: &
- Ülke: Amerika, Japonya
- Tür:
Biyografi, Dram, Tarih - Dil: Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj
- Kalite: 1080p, 360p, 480p, 720p
- Kategori: Yabancı Filmler
- Orjinal Adı:
First Man
- Yönetmenler:
Damien Chazelle - Oyuncular: Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Ryan Gosling
Ay’da İlk İnsan 2018 yapımı bir filmdir. NASA tarafından görevlendirilen astronot Neil Armstrong’un Aya yolculuğunu anlatıyor. Astronomi tarihin en tehlikeli görevlerinden biri olan Ay yolculuğunu üstlenen Armstrong, bir efsane oluyor.
NASA’nın Ay’a ilk ayak basma yolculuğunun hikaye eden filmde, 1961- 1969 yılları arasında Neil Armstrong odak noktası. NASA ve Apollo 11 ekibinin, SSCB’ye karşı yaptıkları uzay yarışı ile karşılaştıkları baskıyı anlatıyor. Ay’da ilk insan olan Armstrong, ülkesinin yaptığı fedakarlıklarla bedel ödemeye hazır.
Damien Chazelle’in yönetmen koltuğuna oturduğu Ay’da İlk İnsan filminin başrolünü Ryan Gosling üstleniyor. Yapımda James R. Hansen’ın yazdığı biyografik kitap olan “First Man: The Life of Neil A. Armstrong” beyaz perdeye uyarlandı.
Ay’da İlk İnsan 2018 filmini tek parça full hd olarak ister 1080p türkçe dublaj istersen 720p türkçe altyazılı olarak takılmadan, donmadan online olarak indirmeden izleyebilirsiniz. First Man filminin konusu, fragmanı, bilgileri, oyuncuları varsa serinin diğer tüm filmlerini bu sayfanın içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz. İzleyecek diğer kişiler için yorum yapmayı unutmayın. Full HD Film İzleten Keyifli Seyirler Diler :)
genel olarak özellikle ilgisi için güzel film lakin kopuklukları eksikleri olan bi film.. izlerken hikaye daha iyi işlenebilirdi diyorsunuz..
Bilmediğimiz neler varmış be. Efektler yetersiz kalsa da bence film çok güzel işlenmiş. O büyüyü yakalatmayı başarmışlar. Eğer sessiz ve sakin bir ortamda izlerseniz çok daha iyi verimler alabilirsiniz. Film izlenmeye ve bu adamın hikayesini öğrenmeye değer. Herkese öneriyorum.
Umarım Film Hollywood’un Amerikay’ı olduğundan başka gösterme politasını izlememiştir.
Biraz aceleye gelmiş gibi sanki. Bi anda aydalar hop bianda geri gelmişler.ama yine uzay konusunda merakı olanlar için izlenebilir
Film güzel lakin biraz yavaş. izleyin 7/10